FASHION

SUNNY STRIPES

Een zomerse zaterdag in een nieuwe stad: Harderwijk. Ik was er voor het eerst en ik was meteen verliefd op de mini straatjes met de kleine tegeltjes op de grond en de mooie gebouwen. Het viel me op dat de terrassen op de markt volzaten en dit gaf een gemoedelijke sfeer. Ik was verrast door het winkelaanbod, veel leuke boetiekjes waar ik merken zoals Delousion en Alix The Label tegenkwam. Ja ja, helemaal mijn ding natuurlijk.

Mijn outfit heb ik aangepast op het zomerse weer. Ik droeg mijn nieuwe lievelings, roze, gestreepte top. De kleur alleen al maakt me meteen vrolijk. De top is speels doordat de hals een andere kleur heeft dan de rest van de strepen. Love it. Ik combineerde de top met een simpele, donkere jeans. Deze fleurde ik op door mijn Gucci belt toe te voegen.. zo verliefd op deze riem. Ik maakte de outfit af met een wit sneakertje en sieraden.  Ohja, mag ik even aandacht voor deze te leuke zonnebril. Onmisbaar voor deze zomer wat mij betreft.

Liefs, Ines

Outfit details:
Top: &otherstories
Jeans: Pull & Bear
Riem: Gucci
Zonnebril: Flying Tiger
Tasje: Furla

 

Write A Comment