TRAVEL

TRAVEL BUCKET LIST

Where to go..

Reizen is een van mijn lievelings. Daarbij komt wel dat ik vliegangst heb en elke keer weer huilend en bibberend in dat vliegtuig zit en bij elke beweging een hartaanval krijg. Verder is reizen met mij heel leuk hoor.. haha. Omdat ik half Portugees ben ga ik bijna iedere zomer naar Lissabon, maar er zijn nog meer plekken waar ik mega graag naartoe zou willen. Ik deel deze plekken graag met jullie en hoop dat deze Travel Bucket List ooit uitkomt.

Places

  • Marrakech – stipt op nummer een staat deze geweldige stad. Ik MOET hierheen. Ik zou er zo graag een bruidskleed kopen op voor op de bank en uren ronddwalen op de Soek. Deze stad is ook helemaal instagram proof en stiekem zie ik mijn feed al veranderen in een Marrakech hemel. Dus Thim, als je dit leest… Wanneer gaan we?
  • Stockholm – ik wil hier zo graag heen, om een of andere reden spreekt deze stad me zo enorm aan. Ik kan eigenlijk niet uitleggen waarom, maar ik wil er shoppen en koffietjes doen, foto’s maken en nog zoveel meer. Alleen al hoe ze daar praten, te leuk.
  • New York – ik speel een beetje vals omdat ik hier al ooit geweest ben, maar ik wil er zo graag eens met Thim samen heen. Het is zo’n geweldige stad en er is zoveel te zien, ik ben nog lang niet uitgekeken daar. Stiekem ga ik natuurlijk voor de Gossip Girl Tour, maar dat hoeft Thim niet te weten..
  • Bahama’s – hier moet ik natuurlijk heen om te kunnen zwemmen met biggen. Hallo?! Hoe cool is dat. Ik droom al helemaal van deze biggen invasie en de mooie insta foto’s. Hihi.Welke plaatsen staan er op jouw Travel Bucket List? Let me know.
    C ya next time,
    Ines

Write A Comment