FASHION

TO THE STARS AND BEYOND

Hi you, daar ben ik weer. Als je mijn vlogs volgt dan weet je dat ik met mezelf heb afgesproken dat ik geen geld meer uit mocht geven aan kleding. Een hele duidelijke en goede afspraak. Helaas kon ik die afspraak met mezelf niet nakomen toen mijn ogen vielen op iets met sterren. Jep, het mooiste rokje ooit van Sandro. Dit rokje is te gezellig en ik zag mezelf er al helemaal in rond huppelen op een mooie zomerse avond in Portugal. Meteen kwamen er allerlei redenen bij me naar boven waarom ik dit rokje MOEST hebben en voor ik het wist zat het rokje van bijna 200 euro in mijn winkelmandje onder het motto dat ik het gewoon ga passen en ik het altijd nog kan terugsturen. Zoals je begrijpt is dat terugsturen er niet van gekomen en was ik opslag verliefd.

Ik combineer het rokje met een simpele top, meer heeft deze gezellige sterren print ook niet nodig. Helemaal de look die ik in mijn hoofd voor me zag toen ik dacht aan die zomerse avond in Portugal. Glaasje champi erbij en ik ben een gelukkig mens. Mijn bankrekening iets minder, maar ach, ik loop er deze zomer weer gezellig bij.

Outfit Details:
Rokje: Sandro via Bijenkorf
Top: Zara
Zonnebril: Flying Tiger

Write A Comment