FASHION

WHITE WITH A TOUCH OF LEOPARD

Hey babes! Alweer een nieuwe week, weer een weekend achter ons en tijd om te knallen. Een nieuwe week staat voor mij altijd voor nieuwe doelen en nieuwe kansen, raar eigenlijk, elke dag zou zo moeten zijn. Deze week heb ik weer leuke afspraken staan en een bezoekje aan mijn mediabureau Social in Amsterdam hoort daar ook bij. Leuk om weer te spreken over de voortgang van mijn kanaal INESGOMES en de doelen die ik graag zou willen behalen. Hebben jullie nog leuke plannen voor deze week?

Laten we de week in ieder geval beginnen met een gezellig lookje. Ik heb een nieuw rokje mogen ontvangen van de te leuke shop MyJewellery. Ik ben helemaal fan en vind dit item echt een musthave voor de zomer. Ik zag meteen verschillende outfitjes voor me maar ik ben begonnen met mijn lievelings printje, leopard. Het enige wat nog mist is een cocktail in mijn hand 😉

Ik draag een leuke leopard top en heb ervoor gekozen om deze over de rok heen te dragen zodat het rokje er speels onderuit komt. Ik maak de look af met mijn te gezellige nieuwe patta’s. Een heerlijk lookje om door een stad te slenteren of om Gin Tonic’s te nuttigen met je vriendinnen op het terras.

Outfit Details: 
Top: Kiims
Skirt: MyJewellery
Shoes: Sacha
Tas: Furla

Liefs en tot snel,
Ines

Write A Comment