FASHION

GLITTER PANTS

Hi you!
Het is even geleden. Ik heb tentamens gehad en daardoor heb ik gedwongen moeten leven als kluizenaar. Erg tof. Maar nu heb ik wel vakantie en dat betekent dat ik mijn best ga doen om weer leuke lookjes te maken en te posten. YAS!

Deze keer wil ik jullie een van mijn nieuwste aankopen laten zien. Iets met glitter, iets met ruffles… een glitterbroek! Deze komt van H&M en ik was meteen verliefd toen ik deze zag. Uiteraard moest ik hier een leuk lookje mee maken. Wel vond ik het lastig om deze broek leuk te combineren. Het is een super tof modelletje maar wel lastig aangezien het snel op een legging kan lijken en dat is iets wat we NIET willen.

Ik draag hem hier met mijn Gucci belt en een simpel wit T-Shirt. Converse sneakers eronder en ready to grab a coffee. Voor een avondlook zou ik de sneakers omwisselen voor een goed paar sandalen met een klein hakje. Kortom, je kunt er alle kanten mee op.

Hoe style jij een glitterbroek?

Tot snel. Liefs,
Ines

Write A Comment