Lifestyle

JUST BE YOU

Hi liefjes, deze keer een andere post dan normaal. Ik voelde deze keer sterk de emotie om mijn onzekerheden met jullie te delen. Tussen alle perfecte instagram feeds en de bikini body’s kun je jezelf soms verliezen. Ik merk dat ik mezelf ga vergelijken met andere meiden en geeft me soms zo’n rot gevoel. Ik ga twijfelen aan mezelf en of het wel leuk is wat ik doe. Niet alleen ik heb dit gevoel, ik weet zeker dat meerdere van jullie hier ook mee te maken hebben. Laatst plaatste ik een foto op mijn insta story over dat ik af en toe onzeker ben over mijn foto’s en feed. Er kwamen zoveel reacties van meiden die met hetzelfde inzitten. Zo jammer, want iedereen is uniek en elk instagram account is een weerspiegeling van jou als persoon. Dat maakt het zo leuk en divers.

We zijn altijd zo kritisch op onszelf dat we af en toe moeten relativeren en minder hard moeten zijn. Laatst kreeg ik een hele goede tip om met zulke situaties om te gaan. Neem een kinderfoto van jezelf en kijk naar dat jongetje of meisje. Ben je ook zo hard voor dat kindje? Nope.. Maar realiseer je eens dat jij dat nog steeds bent. Daar mag je af en toe best even lief voor zijn 🙂 Ik vond dit zo’n goede tip en het helpt mij ook echt om te relativeren.

Daarnaast is het ook goed om te realiseren dat de personen waar we ons mee vergelijken misschien al jaren bezig zijn om op te bouwen wat zij hebben. Je kunt jezelf niet spiegelen aan iemand die hier al veel langer mee bezig is en dus ook veel meer volgers heeft.

Het beste advies is om gewoon jezelf te blijven en je niet uit het veld laten slaan door al de ‘perfectie’ op internet. Zorg dat je trots kunt zijn op jezelf en je best doet voor wat jij wil bereiken. Wie hard werkt, komt er. Believe me. Persoonlijk hecht ik meer waarde aan accounts waarvan je meteen ziet hoe iemand is en waar iemand voor staat dan feeds die op elkaar lijken.

Hoe ga jij om met onzekerheid? Let me know. Misschien kunnen we elkaar helpen <3

Heel veel liefs en een fijn weekend liefjes,
XOXO, Ines.

4 Comments

 1. Heel herkenbaar! Het is inderdaad goed om niet te hard te zijn voor jezelf, fijne tips daarvoor heb je 🙂
  En nogmaals, je instagram is super mooi, juist doordat je er je eigen draai aan geeft!
  Jij ook fijn weekend en blijf zo doorgaan yaaay’!! Liefs

  • inesgomes96 Reply

   Wat een super lieve woorden! Dank je wel Zahra <3 Mooie naam heb je.
   Jij ook een heel fijn weekend en just be you!!! xxx

 2. Lieve ines,

  Het is helemaal niet nodig om onzeker te zijn! Ik volg je sinds het begin en je groeit zo snel! En doordat deze tijd zo snel gaat, hebben we vaak niet het besef waar we vandaan komen en wat we al bereikt hebben. ( zelf deal ik hier ook nog mee ) Maar geloof in jezelf en blijf doen wat je doet! Je vlogs en instagram zijn een inspiratie! Je bent een voorbeeld en lekker jezelf!
  Fijn weekend! Liefs

  • inesgomes96 Reply

   Wat een lieve reactie van je Marlou. Super bedankt voor deze woorden. Doet me goed en ik vind het heel lief van je.
   Heel veel liefs van mij en een dikke knuffel. <3
   Kusjes en blijf altijd jezelf!!!

Write A Comment