BEAUTY

ONCE YOU GO BLACK..

Hi lieve schatjes, deze keer wil ik een engeltje met jullie delen. Ik ben altijd bezig met de zoektocht naar THE ONE. Hier bedoel ik natuurlijk de perfecte eyeliner mee. Het is zo moeilijk om een eyeliner te vinden die en makkelijk aan te brengen is, diep zwart is en ook nog eens blijft zitten. Vooral in de zomer als we onze nieuwe nieuwe bikini’s willen showen bij het zwembad. Zorg dan maar eens dat je mooie wing op z’n plek blijft zonder dat je eruit ziet alsof je Bambi gekeken hebt (huilen etc.) Bobbi Brown begreep het helemaal en heeft ons leven een stukje makkelijker gemaakt met deze Long-Wear Waterproof Liner in de kleur Black Smoke.  Het puntje is fijntjes en erg romig zodat de eyeliner makkelijk aan te brengen is, CHECK! Met een beweging zit er een diep zwarte lijn. Ja, dit wil je. Ik was verbaasd hoe snel dit ging. Dit gaat je veel tijd schelen in de ochtend.

Naast het makkelijk aanbrengen, blijft hij ook verdomde goed zitten. Omdat ik een beetje sceptisch was ben ik gaan zwemmen met een aanwezige wing. Nadat ik kopje onder was geweest en een bommetje van Thim overleefd had, rende ik naar de spiegel om te checken of er nog iets over was van mijn meesterwerk. Tot mijn verbazing zat de eyeliner nog perfect en nog steeds even diep zwart als toen ik ‘m net had aangebracht. Wat een topper!

Het enige nadeel vind ik de prijs. Dit toppertje kost je namelijk bijna € 30 (€ 28,56). Het voordeel is dan wel weer dat deze niet uitdroogt doordat je de punt zelf in en uit draait. Ik heb het er wel voor over, vooral in de tijd dat ik veel naar het zwembad ga en niet aan mijn make-up wil denken. 30 euro is veel, maar dit wondertje is zeker je geld waard en het zal je leven een stukkie makkelijker maken ;).

De Bobbi Brown Long-wear Waterproof Liner is te koop bij Douglas en Bijenkorf voor € 28,56.

NOTE: Ik heb deze Eyeliner opgestuurd gekregen van MOOI The Agency. Ik krijg geen geld voor mijn review. Alles wat ik schrijf is gebaseerd op mijn eerlijke mening.

Liefs, Ines
xoxo

Write A Comment