HOME

DESENIO Home Make-Over

Hi babes!
Toen ik de posters van Desenio zag was ik helemaal verliefd en dol gelukkig aangezien ons huisje wel een opknappertje kon gebruiken. Met deze posters geef je je huisje meteen een nieuwe look en daar zijn we allemaal  weleens aan toe, toch? Of ben ik de enige die na een bezoekje Pinterest weer het hele huis wil verbouwen 🙂

ZEBRA PRINTS

Nou voor alle ladies die net als ik zin hebben in een nieuwe look heb ik iets leuks. In samenwerking met Desenio heb ik een kortingscode. Met “INES25” krijg je 25% korting op je posters (niet geldig voor handpicked en lijsten).  Veel plezier met jullie mini home make-over. Het uitzoeken wordt nog een dingetje want door al deze geweldige posters kun je niet kiezen..

Ik heb uiteindelijk gekozen voor deze met de zebra. Ik vond deze zo leuk en tja, een echte dierenvriend he.. Maar ik heb liefde voor zwart wit printjes dus een zebra is perfect. Lekker minimalistisch ook.

De poster van de vrouw met de sigaret en de skilor cap MOEST en zou ik hebben. Ik vind deze zo geweldig en helemaal mij. New York kon ook niet ontbreken en de gouden schildpad vond ik erg mooi bij het geheel. Hier spraken de kleuren van de schildpad me juist aan.

VEGA POSTER

Deze met de vogels vind ik ook echt prachtig. Voor deze poster heb ik gekozen voor een gouden lijst. Goud lover hier hoor, maar wilde het niet too much maken en heb me dus ingehouden en het maar bij een gouden lijst gehouden. De vogels spraken me zo erg aan omdat ze toch staan voor vrijheid.


BIRDS POSTER

Om de code te gebruiken ga je naar: www.desenio.nl
LIJSTEN
KAARTEN EN STEDEN
PRINTS
Liefs, Ines

Write A Comment