Samenwerken?

Een zakelijk voorstel of een leuk idee voor een samenwerking? Je kunt contact met me opnemen via info@inesgomes.com Samenwerkingen kunnen bestaan uit een blog artikel, een instagram post en/of een Youtube video.

Instagram

Uiteraard ben ik ook actief op instagram (@inesgomesdefaria). Ik vind het geweldig om me bezig te houden met fotografie en instagram is daar een top platform voor. Ik plaats dagelijks een outfit post, maar ook producten en interieur komen vaak aan bod.  Instagram is dan ook de manier om een merk, product of dienst onder de aandacht te brengen.  Op mijn interactief  instagram account heb ik een bereik van 5200 volgers. Ben je enthousiast geworden en denk je dat ik  bij uw merk/product of dienst pas? Neem dan contact met me op!

Youtube

Op mijn Youtube-kanaal INESGOMES plaats ik wekelijks vlogs over mijn persoonlijk leven. In deze vlogs deel ik mijn favoriete producten zoals make-up en skin care, maar ook outfits en mijn interieur lievelings. Ik plaats ook shoplogs waarin ik laat zien wat ik geshopt heb! Youtube is ook een goede manier om een merk onder de aandacht te brengen omdat elke doelgroep anders geïnformeerd wil worden. We zijn allemaal anders (gelukkig maar). Een leuk idee voor een samenwerking via Youtube? Stuur me een mail!

Of vul het contact formulier hieronder in.