Social Media uitbesteden

Ik heb een lichte Instagram verslaving en ben dol op fotografie. Ik post dagelijks foto’s op mijn Instagram account, plaats wekelijks vlogs op mijn youtube-kanaal en ben altijd bezig met het checken van de nieuwste trends. Het bijhouden van mijn social media kanalen is voor mij een dagelijkse bezigheid en ik kan mezelf dan ook ervaringsdeskundige noemen.┬áIk ben vooral thuis op het gebied van beauty en Fashion. Maar ik kan ook uren bezig zijn met mijn interieur en het zoeken van het perfecte plaatje op Pinterest. Social media is de perfecte manier om een bedrijf, merk of product te promoten. Heeft u naast uw andere werkzaamheden geen tijd om de social media kanalen van uw bedrijf bij te houden? Dan is uitbesteden de oplossing.

Ik kan wekelijks uw social media kanalen bijhouden. Denk hierbij aan het plaatsen van tweets en het reageren op relevante volgers, het posten van foto’s op Instagram , berichten bijhouden op Facebook of video’s maken of bewerken voor Youtube. Samen kunnen we het hebben over de aanpak en werkwijze.

Ziet u iets in een samenwerking of heeft u vragen?
Neem dan contact met me op via info@inesgomes.com.